Carpaccio de somon proaspăt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carpaccio de somon proaspăt. O porție conține 190 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $2.47 pe portie. 103 oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de salată și pâine brună, lămâi, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Carpaccio de somon cu Wasabi, Carpaccio De Somon De Fenicul, și Carpaccio De Roșii Și Somon Afumat.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați somonul, apoi înfășurați în folie alimentară și congelați timp de 1 oră pentru a ușura felierea. Între timp, radeți fin coaja dintr-o lămâie și stoarceți sucul din ambele.
Se amestecă într-un castron cu mărarul, șalotele, zahărul și 1 linguriță sare de mare.
Adăugați uleiul de măsline și amestecați la amalgamat.
Desfaceți somonul și așezați-l pe o masă mare de tocat.
Tăiați felii subțiri de napolitane pe diagonală, așa cum ați face somonul afumat. Aranjați un strat de somon peste un vas mare de mică adâncime, apoi lingurați puțin din marinată întinzându-l pentru a acoperi uniform peștele. Continuați felierea și stratificarea, terminând cu un strat de marinată. Acoperiți cu folie alimentară, direct peste pește și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, aranjați feliile de somon peste un platou și împrăștiați peste capere și câteva frunze de salată.
Se servește cu pâine brună feliată subțire sau pâine cu sifon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.