Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli

Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli
Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 423 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalote, nuci de pin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carpaccio De Dovlecei, Carpaccio De Dovlecei, și Carpaccio De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați 1/4 cană de oțet de șampanie, 2 linguri de șalotă tocată și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Bateți în 3/4 cană ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Clătiți 2 dovlecei mici verzi și 2 galbeni (8 uncii în total) și tăiați capetele. Folosind o mandolină, feliați dovleceii pe lungime de 1/16 inch grosime, aruncând primele și ultimele felii din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
5
În loturi cu un singur strat, aburiți squash peste apă clocotită până când abia se înmoaie când este străpuns, aproximativ 1 1/2 minute. Aranjați feliile calde într-un singur strat într-o tigaie de copt căptușită cu pergament și periați blaturile cu vinetă. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Aranjați felii, amestecând uniform culorile, pe șase farfurii mari.
7
Stropiți cu puțin mai multă vinaigretă și presărați cu 1/3 cană de nuci de pin prăjite (2 oz.) și 1/2 cană de frunze proaspete de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
8
Radeți brânza Parmigiano-Reggiano peste porții pentru a garnisi și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista