Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli
Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 423 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalote, nuci de pin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carpaccio De Dovlecei, Carpaccio De Dovlecei, și Carpaccio De Dovlecei.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați 1/4 cană de oțet de șampanie, 2 linguri de șalotă tocată și 1 linguriță de sare.
Bateți în 3/4 cană ulei de măsline extravirgin.
Clătiți 2 dovlecei mici verzi și 2 galbeni (8 uncii în total) și tăiați capetele. Folosind o mandolină, feliați dovleceii pe lungime de 1/16 inch grosime, aruncând primele și ultimele felii din fiecare.
În loturi cu un singur strat, aburiți squash peste apă clocotită până când abia se înmoaie când este străpuns, aproximativ 1 1/2 minute. Aranjați feliile calde într-un singur strat într-o tigaie de copt căptușită cu pergament și periați blaturile cu vinetă. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 20 de minute.
Aranjați felii, amestecând uniform culorile, pe șase farfurii mari.
Stropiți cu puțin mai multă vinaigretă și presărați cu 1/3 cană de nuci de pin prăjite (2 oz.) și 1/2 cană de frunze proaspete de busuioc.
Radeți brânza Parmigiano-Reggiano peste porții pentru a garnisi și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.