Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli

Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli
Carpaccio de dovlecei al bucătarului Paul Bertolli este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 423 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalote, nuci de pin, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carpaccio De Dovlecei, Carpaccio De Dovlecei, și Carpaccio De Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați 1/4 cană de oțet de șampanie, 2 linguri de șalotă tocată și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Bateți în 3/4 cană ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Clătiți 2 dovlecei mici verzi și 2 galbeni (8 uncii în total) și tăiați capetele. Folosind o mandolină, feliați dovleceii pe lungime de 1/16 inch grosime, aruncând primele și ultimele felii din fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
5
În loturi cu un singur strat, aburiți squash peste apă clocotită până când abia se înmoaie când este străpuns, aproximativ 1 1/2 minute. Aranjați feliile calde într-un singur strat într-o tigaie de copt căptușită cu pergament și periați blaturile cu vinetă. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Aranjați felii, amestecând uniform culorile, pe șase farfurii mari.
7
Stropiți cu puțin mai multă vinaigretă și presărați cu 1/3 cană de nuci de pin prăjite (2 oz.) și 1/2 cană de frunze proaspete de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
8
Radeți brânza Parmigiano-Reggiano peste porții pentru a garnisi și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista