Carpaccio de ananas cu Sorbet de lămâie și coajă confiată

Carpaccio de ananas cu Sorbet de lămâie și coajă confiată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de apă, portocale, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Portocale poacate cu coajă confiată și ghimbir, Carpaccio de ananas cu busuioc thailandez și afine, și Ananas prăjit cu Sorbet de ananas anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, tăiați coaja de la una dintre portocale în fâșii largi și apoi în fâșii de chibrit.
Puneți coaja într-o cratiță medie cu apa și zahărul. Se fierbe până când coaja este translucidă și fragedă și lichidul este redus la aproximativ 2/3 cană, aproximativ 25 de minute. Strecurați coaja, rezervând atât siropul, cât și coaja. Strângeți 3/4 cană de suc din portocale, strecurați în sirop și răciți la frigider.
Core fiecare jumătate din ananas făcând o tăietură diagonală pe o parte a miezului cu un cuțit lung zimțat. Faceți o tăietură diagonală pe cealaltă parte a miezului, formând un V.
Scoateți miezul. Întoarceți jumătățile și tăiați ananasul transversal în felii de 1/8 inci. Aranjați feliile pe patru farfurii în cercuri concentrice.
Se toarnă siropul de portocale peste feliile de ananas. Puneți o lingură de sorbet deasupra ananasului și coaja confiată peste sorbet.