Carolina Gratar Chex Mix

Carolina Gratar Chex Mix
Carolina gratar Chex Mix necesită în jurul valorii de 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 184 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă $1.14 pe portie. 173 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de arahide prăjite cu miere, amestec îndrăzneț de gustări pentru petreceri, răsuciri de cipuri de porumb cu aromă de grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Carolina Gratar Chex Mix 8, Sos Picant De Grătar Carolina, și Pui La Grătar În Stil Carolina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se servește imediat, la frigider rămas.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Francis Old Vines Zinfandel. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
St. Francis Vechi Viță De Vie Zinfandel
Un clasic vechi viță de vie Zinfandel care aduce un omagiu patrimoniului său, acest vin oferă arome de cutie de trabuc, piper și condimente. Aromele de cireș negru copt și fasole de vanilie sunt urmate de un finisaj lung și delicios.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista