Carnea de vițel a lui Hannah Glasse se ciocnește cu carnea forțată de stridii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncăruri laterale, așa că încercați Colopele de vițel ale lui Hannah Glasse cu carne de forță de stridii. Această rețetă face 6 porții cu 143 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, vin, cotlete de vițel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură De Carne Tocată Cu Aromă De Ciuperci, Clătitele lui Hannah, și Cookie-urile de ovăz ale lui Hannah.
Instrucțiuni
Se macină împreună 2 cotlete de vițel, stridii și slănină într-o mașină de tocat alimente.
Adăugați pătrunjel, sare, piper, nucșoară, Buzdugan, cuișoare și cimbru, amestecând bine.
Întindeți un al șaselea amestec măcinat pe fiecare cotlet de vițel rămas.
Rulati fiecare cotlet jellyroll Moda, și sigur cu murături din lemn.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu; roșii de vițel maro pe toate părțile.
Transferați vițelul într-un vas de copt superficial de 2 1/2 litri, rezervând picături de tigaie în tigaie.
Adăugați bulion de vită, vin, șalotă, usturoi, ciuperci și hamsie, dacă doriți, în tigaie; amestecați bine.
Se toarnă amestecul de ciuperci peste rulourile de vițel. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră.
Îndepărtați rulourile de vițel pe un platou de servire; păstrați cald.
Combinați făina și 1 lingură de unt topit; se adaugă la amestecul de ciuperci, amestecând până se îngroașă.
Serviți sosul peste rulourile de vițel.