Carnea de vită italiană a bunicii Maul

Carnea de vită italiană a bunicii Maul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $6.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 119g de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1280 calorii. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ardei gras, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Polaris al lui Todd Maul, Bunica ' s Italiană chiftea, și Tocană de vită cu ghimbir a bunicii.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați friptura. Înveliți friptura uniform cu făina; condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul în uleiul încins; căutați carnea de vită în ulei până când toate părțile se rumenesc ușor.
Transferați friptura într-un aragaz lent.
Se toarnă apa peste friptură.
Gatiti la foc mic timp de 5 ore.
Adăugați semințele de anason și semințele de susan în aragazul lent și gătiți încă 4 ore.
Adăugați ardeiul gras verde și continuați să gătiți până când carnea este fragedă și ușor despărțită, încă aproximativ 1 oră.