Carnea de porc trasă de Jen
Carnea de porc trasă de Jen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $3.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 686 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de grătar cu miere, friptură de porc, chifle de hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-un aragaz lent de 5 litri; adăugați cola. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți, cu partea grasă în sus, 10 până la 12 ore.
Scoateți din aragazul lent; îndepărtați și aruncați orice grăsime. Aruncați lichidele de gătit; curățați și ștergeți aragazul lent cu un prosop de hârtie. Tăiați carnea de porc și reveniți la aragazul lent; adăugați sos de grătar după gust. Acoperiți și gătiți la setare scăzută încă o oră sau până când se încălzește.
Adăugați mai mult sos, dacă doriți.