Carnea de porc a lui Gaio Mazio, veche din vremea lui Giulio Cesare
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă carnea de porc a lui Gaio Mazio, străveche din vremea lui Giulio Cesare. Această rețetă face 4 porții cu 587 de calorii, 31 g de proteine și 29 g de grăsime fiecare. Pentru 3,59 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de leuștean pudră, făină, garum și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, ceea ce este bun. Rețete similare includ friptura de porc Harvest Time, Salata de porc și fasole de vară și The Ancient Mariner.
Instrucțiuni
Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și apoi adaugă carnea, mărul și prazul.
Lăsați să fiarbă 5 minute, întorcând carnea des.
Adăugați suficient vin roșu pentru a acoperi carnea de porc. Continuați să gătiți la foc mic. După 2 ore, adăugați miere, oțet, piper negru, garum și condimente.
Gatiti la acelasi foc mic inca 2 sau 3 ore, amestecand din cand in cand.