Carne vegetală cu ciuperci și roșii uscate la soare
Veggie fleică cu ciuperci și roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Carne de pui cu roșii uscate la soare, și Carne de curcan cu roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt 4 (8 uncii) ramekins și acoperiți ușor cu pesmet.
Înmuiați roșiile uscate la soare în apă până când sunt moi.
Scoateți roșiile și tocați grosolan. Într-un castron mare, amestecați ouăle și apa înmuiată și adăugați pesmetul. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, urmat de ceapă. Gatiti pana se rumeneste, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul, ciupercile și roșiile uscate la soare și gătiți până când lichidul din ciuperci s-a evaporat, aproximativ 15 minute. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Transferați legumele într-un castron mare pentru a se răci.
Adăugați amestecul de pesmet și brânza rasă în legume și amestecați bine cu mâinile. Distribuiți uniform amestecul între ramekinele acoperite.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 de minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor ramekinilor.
Aruncați spanacul într-o tigaie fierbinte doar până se ofilesc și împărțiți între 4 farfurii de servire. Inversați foaia de carne pe spanac.