Carne vegetală cu ciuperci și roșii uscate la soare
Veggie fleică cu ciuperci și roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Carne de pui cu roșii uscate la soare, și Carne de curcan cu roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt 4 (8 uncii) ramekins și acoperiți ușor cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înmuiați roșiile uscate la soare în apă până când sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Scoateți roșiile și tocați grosolan. Într-un castron mare, amestecați ouăle și apa înmuiată și adăugați pesmetul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, urmat de ceapă. Gatiti pana se rumeneste, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul, ciupercile și roșiile uscate la soare și gătiți până când lichidul din ciuperci s-a evaporat, aproximativ 15 minute. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Transferați legumele într-un castron mare pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul de pesmet și brânza rasă în legume și amestecați bine cu mâinile. Distribuiți uniform amestecul între ramekinele acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se răcească ușor, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor ramekinilor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Aruncați spanacul într-o tigaie fierbinte doar până se ofilesc și împărțiți între 4 farfurii de servire. Inversați foaia de carne pe spanac.