Carne Tocată Charlottes
Carne tocată Charlottes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carne tocată condensată, unt, coniac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Căpșuni Și Carlotte De Vanilie, Chocolate Cherry Charlottes, și Charlottes De Mere Calde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Reconstituiți carnea tocată conform instrucțiunilor ambalajului pentru a obține 2 căni. Înveliți ușor 8 (6 uncii) ramekins cu spray de gătit; praf uniform fiecare ramekin cu zahăr.
Așezați 16 felii de pâine pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru.
Tăiați 16 cercuri de pâine cu un tăietor rotund (2 inci); aruncați garniturile de pâine.
Așezați 1 cerc în partea de jos a fiecărui ramekin; rezervați cercurile rămase.
Tăiați crustele din feliile de pâine rămase.
Tăiați fiecare felie în dreptunghiuri de 6 (1 1/2 x 1 inch). Liniile laterale ale fiecărui ramekin cu 6 dreptunghiuri, dispuse vertical, una lângă alta (prezentate în stânga). Apăsați ușor dreptunghiurile pentru a se potrivi.
Combinați carnea tocată, mărul, untul și coniacul.
Așezați aproximativ 1/3 cană de amestec de carne tocată în fiecare ramekin; acoperiți fiecare cu 1 cerc de pâine rămas, apăsând ușor cercurile pe umplutura de carne tocată.
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din cuptor; se răcește pe foaia de copt 5 minute.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărui ramekin; inversați pe farfurii.