Carne Lite: somon și sparanghel Casarecce

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: somon și sparanghel Casarecce. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sparanghel, sare și piper grosier, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Casarecce cu sparanghel la grătar, mazăre de zahăr și Ricotta, Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete, și Carne Lite: Paste Cu Nuci.
Instrucțiuni
Îndepărtați peștele cu o furculiță sau cu degetele și lăsați-l deoparte. Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie saut.
Adăugați ceapa și transpirați-le timp de aproximativ 2 minute, până când încep să se înmoaie.
Adăugați sparanghelul și saut-ul timp de 3 până la 5 minute, până când sparanghelul este doar fraged.
Bateți ouăle, laptele și brânza împreună într-un bol mare de amestecare. Setați vasul de lângă chiuvetă pentru a accesa imediat după scurgerea pastelor.
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți-le la al dente.
Scurgeți, agitați ferm de 2 sau 3 ori pentru a elimina excesul de apă și transferați imediat în vasul de amestecare cu amestecul de ouă. Aruncați constant timp de aproximativ 30 de secunde, acoperind toate pastele cu sosul pe măsură ce se îngroașă.
Adăugați sparanghelul și ceapa și aruncați pentru a combina. Îndoiți ușor fulgii de pește.
Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește cu Parmigiano-Reggiano suplimentar, dacă doriți.