Carne Lite: Pizza cu cartofi și cârnați
Carne Lite: cartofi și cârnați Pizzan este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 911 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, ulei de măsline extravirgin, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Carne Lite: Ragut De Cârnați De Linte, Carne Lite: dovleac de nucă și coacere de cârnați, și Carne Lite: spaghete Cu sos de dovlecei-cârnați-salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F. feliați cartofii cu grosimea de 1/8 inch pe o mandolină (dacă aveți abilități de cuțit rock star și vă simțiți încrezători în capacitatea dvs. de a scoate felii subțiri de hârtie cu mâna, mergeți la el. Oricum ar fi, ai grijă la degete.)
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Scoateți cârnații din carcasă și sfărâmați carnea în tigaia fierbinte. Gatiti carnea aproximativ 5 pana la 7 minute, impartind-o in bucati mai mici cu o lingura de lemn pe masura ce se rumeneste.
Reduceți focul la mediu, adăugați usturoiul și șalotele în tigaie și sotati cu cârnații.
Întindeți aluatul și apăsați-l pe suprafața preferată de coacere a pizza (a mea este o tigaie de pizza din fontă de 14 inci).
Stropiți uleiul de măsline rămas peste aluat și apoi puneți jumătate din feliile de cartof într-un singur strat peste aluat.
Puneți cealaltă jumătate a cartofilor în tigaie cu cârnații și acoperiți cu un capac sau folie.
Transferați aluatul în cuptorul fierbinte și coaceți timp de 5 minute.
Scoateți pizza din cuptor și presărați jumătate de Fontină peste primul strat de potote. Apoi întindeți cârnații, usturoiul, șalotele și cartofii rămași deasupra. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați restul Fontinei și Parimigiano-Reggiano. Întoarceți pizza la cuptor și coaceți încă 10 până la 15 minute, până când brânza este bulbucată, crusta este aurie și cartofii sunt fragede.