Carne Lite: Pinto și Tacos de porc

Carne Lite: Pinto și Tacos de porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: Pinto și tacos de porc. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pene de tei, chimen, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne Lite: Carne De Porc Picant De Caju, Carne Lite: varză de porc și cremă de muștar, și Carne de porc mărunțită și tacos Pinto cu Pepita Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. condimentați bucățile de porc cu sare, chimen, cayenne și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și rumeniți bucățile de porc, aproximativ 3 minute pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Scoateți carnea de porc rumenită; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Adăugați fasolea pinto și apa în cuptorul olandez; aduceți la fierbere. Fierbeți fasolea energic timp de aproximativ un minut, apoi ucideți focul și adăugați bucățile de porc înapoi în tigaie. Puneți un capac pe cuptorul olandez; transferați-l în cuptor. Fierbeți până când carnea de porc și fasolea sunt ambele foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
Fasole PintoFasole Pinto
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să se răcească înainte de a scoate și mărunți carnea de porc și de a strecura fasolea. Lichidul poate fi aruncat sau înghețat pentru o viitoare bază de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
În funcție de carnea de porc, veți avea aproximativ 28 de uncii (aproximativ 7 căni) carne de porc trasă. Veți avea aproximativ 3 căni de fasole gătită; păstrați 2 căni de fasole într-un recipient și congelați. Păstrați 6 căni de carne de porc în recipiente de 2 căni și congelați, rezervând 1 cană de carne de porc și 1 cană de fasole pentru tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Combinați carnea de porc și fasolea pinto pentru umplutura dvs. de taco și serviți cu tortilla încălzită, pene de var, ceapă roșie tocată, frunze de cilantro, jalape tocate, guacamole și orice altceva vă place pe tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pană De VarPană De Var
Fasole PintoFasole Pinto
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista