Carne de vânat prăjită la tigaie cu sos de mure-Ancho Chile zdrobit și mămăligă prăjită cu cartofi dulci

Carne de vânat prăjită la tigaie cu sos de mure-Ancho Chile zdrobit și mămăligă prăjită cu cartofi dulci
Pan prăjită carne de vânat cu sos zdrobit BlackBerry-Ancho Chile și dulce prăjită cu cartofi Pine Nut Polenta ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $16.92 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1898 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, fileuri de vânat, port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de vânat la grătar cu sos Ancho Chile, Carne de vânat cu sos BBQ de mure și cartofi dulci de bivoli/Hash de dovleac, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună fructele de gin, Port, vin roșu, cimbru și ienupăr într-un vas de copt de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
PortPort
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați carnea de vânat și întoarceți-o pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
3
Se scoate din marinată și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează carnea de vânat cu sare și piper și gătește pe 1 parte până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Farfurie cu mămăligă prăjită cu cartofi dulci, stropită cu sosul zdrobit de mure-Ancho Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Ungeți puțin ulei pe o foaie de copt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați stoc sau apă plus sare, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Bateți încet în făina de porumb cu o măturică de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Odată ce toată făina de porumb este amestecată la rândul său, căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când amestecul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se amestecă piureul de cartof dulce și untul și se amestecă până se combină. Se amestecă nucile de pin în amestec, se condimentează cu sare și piper și se toarnă amestecul în foaia de copt pregătită. Acoperiți blatul cu folie de plastic și refrigerați până când este ferm și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți din frigider și tăiați în triunghiuri, cercuri sau pătrate.
12
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare, se condimentează feliile de mămăligă cu sare și piper și se sotează pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Topiți untul într-o cratiță medie nereactivă la foc mediu. Gatiti telina, morcovul si ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați boabele de piper, portul, vinul roșu, sucul de afine, piureul de ancho, zahărul brun și stocul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate. Se strecoară într-o oală curată, se adaugă murele și se gătește la foc mediu până când murele sunt moi, folosind spatele unei furculițe, zdrobiți ușor murele. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
UmărUmăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
PortPort
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
15
Combinați ancho - ul și apa într-un castron mic și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Scurgeți bine, rezervând lichidul de înmuiere.
17
Îndepărtați semințele și tulpinile și piureul într-un robot de bucătărie cu usturoiul, cilantro și aproximativ 1/2 cană de lichid sau mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Ingrediente

3ancho chilesancho chiles12 lingurițe de pudră de usturoiboabe de piper negruboabe de piper negru2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmure proaspetemure proaspete1(vinete)morcov, tăiat finmorcov, tăiat fin2tulpini de țelină, tăiate mărunttulpini de țelină, tăiate mărunt1Ceapa galbena medie, tocata(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui, stoc de legume sau apăstoc de pui, stoc de legume sau apă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconcentrat de suc de afineconcentrat de suc de afine591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)12 lingurițe de pudră de usturoicoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat4crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit1Oreos dublu umplutdressing lamaie piperdressing lamaie piper2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgingin8boabe de ienupărboabe de ienupăr4creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin prăjitenuci de pin prăjite1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPortPort2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPortPort1lingura. otet de vin rosuceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsemințe de leuștean pudrăsemințe de leuștean pudră4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat1cartofi dulci, fierte, decojite și piurecartofi dulci, fierte, decojite și piure33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de vânatfileuri de vânat7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb galbenăfăină de porumb galbenă2smallsceapă galbenă, tăiată finceapă galbenă, tăiată fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista