Carne de vânat prăjită la tigaie cu sos de mure-Ancho Chile zdrobit și mămăligă prăjită cu cartofi dulci

Carne de vânat prăjită la tigaie cu sos de mure-Ancho Chile zdrobit și mămăligă prăjită cu cartofi dulci
Pan prăjită carne de vânat cu sos zdrobit BlackBerry-Ancho Chile și dulce prăjită cu cartofi Pine Nut Polenta ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $16.92 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1898 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, fileuri de vânat, port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de vânat la grătar cu sos Ancho Chile, Carne de vânat cu sos BBQ de mure și cartofi dulci de bivoli/Hash de dovleac, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună fructele de gin, Port, vin roșu, cimbru și ienupăr într-un vas de copt de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
PortPort
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați carnea de vânat și întoarceți-o pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
3
Se scoate din marinată și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează carnea de vânat cu sare și piper și gătește pe 1 parte până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Farfurie cu mămăligă prăjită cu cartofi dulci, stropită cu sosul zdrobit de mure-Ancho Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Ungeți puțin ulei pe o foaie de copt și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați stoc sau apă plus sare, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Bateți încet în făina de porumb cu o măturică de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Odată ce toată făina de porumb este amestecată la rândul său, căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când amestecul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se amestecă piureul de cartof dulce și untul și se amestecă până se combină. Se amestecă nucile de pin în amestec, se condimentează cu sare și piper și se toarnă amestecul în foaia de copt pregătită. Acoperiți blatul cu folie de plastic și refrigerați până când este ferm și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți din frigider și tăiați în triunghiuri, cercuri sau pătrate.
12
Se încălzește uleiul într-o tigaie mare, se condimentează feliile de mămăligă cu sare și piper și se sotează pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Topiți untul într-o cratiță medie nereactivă la foc mediu. Gatiti telina, morcovul si ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați boabele de piper, portul, vinul roșu, sucul de afine, piureul de ancho, zahărul brun și stocul și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate. Se strecoară într-o oală curată, se adaugă murele și se gătește la foc mediu până când murele sunt moi, folosind spatele unei furculițe, zdrobiți ușor murele. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
PortPort
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Combinați ancho - ul și apa într-un castron mic și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Scurgeți bine, rezervând lichidul de înmuiere.
17
Îndepărtați semințele și tulpinile și piureul într-un robot de bucătărie cu usturoiul, cilantro și aproximativ 1/2 cană de lichid sau mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista