Carne de vânat cu rozmarin și Shiitake
Carne de vânat fiert cu rozmarin și Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 13.95 pe portie. O porție conține 432 calorii, 43G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de dafin, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Gât De Vânat Fiert Cu Vin, Friptură De Vânat Cu Lapte Fiert, și Friptură De Vânat Cu Lapte Fiert.
Instrucțiuni
Topiți picăturile de slănină într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Căutați vânatul în două loturi până se rumenesc frumos și îndepărtați. Se amestecă shiitake-ul, ceapa și usturoiul; gătiți până se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Se toarnă coniacul, vinul și cubul de bulion, se fierbe timp de 30 de secunde pentru a îndepărta aroma de alcool și a dizolva bulionul.
Se amestecă vânatul, piperul, cimbrul, rozmarinul și frunzele de dafin. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți ușor până când vânatul este fraged, aproximativ două ore sau mai mult; adăugând apă după cum este necesar.
Dacă folosiți morcovi pentru bebeluși, adăugați-i în ultima jumătate de oră de gătit. Când carnea de vânat este fragedă, poate doriți să îngroșați sosul dizolvând amidonul de porumb în 2 linguri de apă și amestecându-l în sos.