Carne de vânat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete în cutia de rețete, carnea de vânat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,47 USD pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână slănină, carne de vânat, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne De Vânat, Carne De Vânat, și Carne de vânat cu sos BBQ de mure și cartofi dulci de bivol / Hash de dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți slănina cu spatele unui cuțit, apoi tăiați și tocați mărunt orice bucăți rătăcite. Tapetați o formă de pâine de 900g cu slănină, lăsând o surplombă și lăsați-o deoparte. Răsturnați restul ingredientelor într-un castron și strângeți bine cu mâinile.
Împachetați amestecul în formă, bateți bine și înfășurați peste slănină.
Puneți cositorul pe o tavă și coaceți în mijlocul cuptorului timp de 1 oră 15 minute sau până când este ferm și fiert. Lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute, apoi serviți felii sau lăsați să se răcească complet și serviți felii reci pentru un bufet cu salată sau umplute într-o rolă. Oricum ar fi, sosul Cumberland este o necesitate (vezi sfat, mai jos).