Carne de vită și varză murată în stil bavarez cu aragaz lent

Carnea de vită și varza murată în stil bavarez cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 219 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat cu piatră, ulei vegetal, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Friptură rotundă în stil bavarez cu aragaz lent, cu ceapă roșie și tăiței, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Coaste și varză murată în stil rustic cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Se presară cu semințe de chimen și sare.
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Așezați ceapa, varza murată și 1/4 cană de bere în jurul cărnii de vită.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; acoperiți pentru a se încălzi.
Se amestecă făina, restul de 1/4 cană de bere și muștarul într-un castron mic; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 30 de minute sau până se îngroașă ușor.
Serviți carnea de vită cu sucuri.