Carne de vită și varză murată în stil bavarez cu aragaz lent

Carne de vită și varză murată în stil bavarez cu aragaz lent
Carnea de vită și varza murată în stil bavarez cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 219 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat cu piatră, ulei vegetal, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Friptură rotundă în stil bavarez cu aragaz lent, cu ceapă roșie și tăiței, Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, și Coaste și varză murată în stil rustic cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se presară cu semințe de chimen și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Puneți carnea de vită în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Așezați ceapa, varza murată și 1/4 cană de bere în jurul cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 8 ore.
6
Scoateți carnea de vită din aragaz; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se amestecă făina, restul de 1/4 cană de bere și muștarul într-un castron mic; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 15 până la 30 de minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Serviți carnea de vită cu sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista