Carne de vită și varză corned II

Carne de vită și varză corned II
Carne de vită și varză corned II este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 111g de grăsime, și un total de 1500 calorii. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de margarină, apă, condimente de murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Încercați Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Căptușiți o tigaie de prăjire de 9x13 inch cu folie de aluminiu, lăsând suficient de mult să se extindă peste părți pentru a acoperi și sigila friptura.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Clătiți pieptul și uscați-l. Frecați cu condimente de murat și puneți-le în tigaia pregătită. Aranjați felii de țelină, portocală și ceapă pe și în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
PortocaliuPortocaliu
CeapăCeapă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se toarnă 1/2 cană de apă și se înfășoară folie de aluminiu peste friptură strâns, asigurându-se că capetele sunt sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți aproximativ 4 ore în cuptorul preîncălzit sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Cu aproximativ 45 de minute înainte de expirarea timpului de prăjire, încălziți 3 linguri de margarină și 1/4 cană de apă într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se adaugă varza și merele, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Ocazional agitați oala, astfel încât nimic să nu se lipească de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
MărMăr
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se servește cu margarina rămasă și carnea de vită feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
MargarinăMargarină
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate80
Revista