Carne de vită și varză corned II
Carne de vită și varză corned II este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 111g de grăsime, și un total de 1500 calorii. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de margarină, apă, condimente de murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Funcționează bine ca un fel principal scump. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este uimitor. Încercați Cea mai bună varză Corned Beef 'n', Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Căptușiți o tigaie de prăjire de 9x13 inch cu folie de aluminiu, lăsând suficient de mult să se extindă peste părți pentru a acoperi și sigila friptura.
Clătiți pieptul și uscați-l. Frecați cu condimente de murat și puneți-le în tigaia pregătită. Aranjați felii de țelină, portocală și ceapă pe și în jurul fripturii.
Se toarnă 1/2 cană de apă și se înfășoară folie de aluminiu peste friptură strâns, asigurându-se că capetele sunt sigilate.
Coaceți aproximativ 4 ore în cuptorul preîncălzit sau până când carnea este fragedă.
Cu aproximativ 45 de minute înainte de expirarea timpului de prăjire, încălziți 3 linguri de margarină și 1/4 cană de apă într-o oală mare.
Se adaugă varza și merele, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 30 de minute. Ocazional agitați oala, astfel încât nimic să nu se lipească de fund.
Se servește cu margarina rămasă și carnea de vită feliată.