Carne de vită și varză corned Carolyn
Carnea de vită și varza lui Carolyn este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Mergeți la magazin și ridicați varză, piept de vită corned, sos cremos de hrean cu lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carne de vită și varză, Carne De Vită Și Varză, și Carne De Vită Și Varză.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită corned, partea grasă în sus și conținutul pachetului de condimente într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore și 45 de minute sau până când furculița este fragedă.
Degresați și îndepărtați grăsimea de pe suprafață; adăugați varză și reveniți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți încă 15 minute sau doar până când varza este fragedă.
Se servește cu sos cremos de hrean de lămâie.
Carne de vită, varză, cartofi și morcovi: fierbeți carnea de vită conform instrucțiunilor în grăsime degresată și adăugați 1 lb. cartofi roșii mici, înjumătățiți și 8 oz. morcovi pentru copii. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Adăugați 1 lb. varză, tocată grosier și mai fierbeți încă 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Pregătire: 20 min.; Bucătar: 3 ore, 30 min.