Carne de vită și varză corned Carolyn

Carne de vită și varză corned Carolyn
Carnea de vită și varza lui Carolyn este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Mergeți la magazin și ridicați varză, piept de vită corned, sos cremos de hrean cu lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carne de vită și varză, Carne De Vită Și Varză, și Carne De Vită Și Varză.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită corned, partea grasă în sus și conținutul pachetului de condimente într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore și 45 de minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Degresați și îndepărtați grăsimea de pe suprafață; adăugați varză și reveniți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți încă 15 minute sau doar până când varza este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
3
Se servește cu sos cremos de hrean de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4
Carne de vită, varză, cartofi și morcovi: fierbeți carnea de vită conform instrucțiunilor în grăsime degresată și adăugați 1 lb. cartofi roșii mici, înjumătățiți și 8 oz. morcovi pentru copii. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Carne De VităCarne De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Adăugați 1 lb. varză, tocată grosier și mai fierbeți încă 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Pregătire: 20 min.; Bucătar: 3 ore, 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 1 AnanasLa 1 Ananas
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Revista