Carne de vită și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vițel și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1270 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,73 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, firimiturile de pâine, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Distrus Yukon cartofi de aur cu Gorgonzolan și salvie, Chiftele fleică, zdrobit cartofi, și Pan sos, și Cartofi roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți-i cu apă, apoi aduceți apă până la fierbere; sare-l și gătește cartofii până la furculiță, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce cartofii funcționează, combinați vițelul cu ou, pesmet, 1/2 cană brânză, salvie, sare și piper negru. Formați pâini de carne în formă ovală de 4 (grosime de 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Carne brună 2 până la 3 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o foaie de copt antiaderentă și terminați la cuptor, 6 până la 8 minute. Întoarceți tigaia la foc, adăugați o altă tură de ulei de măsline extravirgin în tigaie și ciupercile și usturoiul. Gatiti ciupercile pana se intuneca si fragede, 5 pana la 6 minute, apoi adaugati sare si piper si 1 cana de pui pentru a degrada tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce ciupercile se gătesc, topiți untul la foc mediu într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați făină și gătiți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Bateți laptele și condimentați cu nucșoară, sare și piper. Reduceți sosul câteva minute pentru a se îngroșa puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Scurgeți cartofii și adăugați-i înapoi în oala caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați jumătate din sosul de lapte la cartofi cu prosciutto și restul de 1/2 cană de brânză, câteva mâini. Spargeți cartofii la consistența dorită și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prosciutto
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
10
Adăugați sosul de lapte rămas în ciuperci, amestecați brânza Gorgonzola pentru a se topi, apoi adăugați bulionul și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
11
Serviți carnea cu Gorgonzola-sos de ciuperci deasupra și cartofi prosciutto alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Prosciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Se serveste cu salata verde sau vin verde cufundat, reteta urmeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei și usturoi. Gatiti usturoiul cateva minute in timp ce tocati varza, apoi scoateti catelul. Manivela se încălzește o crestătură le adăuga verdeață pentru a le ofilesc în jos, 2-3 minute de cotitură este implicat aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Verzii
Mărar Proaspăt, Smuls
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Adăugați vin, sare și piper și reduceți focul la foc mic. Se amestecă verdele în vin 10 minute, se amestecă coaja, apoi se servește.