Carne de vită și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză

Carne de vită și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vițel și salvie cu sos de Gorgonzola și cartofi zdrobiți cu Prosciutto și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1270 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,73 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, firimiturile de pâine, stocul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Distrus Yukon cartofi de aur cu Gorgonzolan și salvie, Chiftele fleică, zdrobit cartofi, și Pan sos, și Cartofi roșii zdrobiți cu brânză Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți-i cu apă, apoi aduceți apă până la fierbere; sare-l și gătește cartofii până la furculiță, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce cartofii funcționează, combinați vițelul cu ou, pesmet, 1/2 cană brânză, salvie, sare și piper negru. Formați pâini de carne în formă ovală de 4 (grosime de 1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Carne brună 2 până la 3 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o foaie de copt antiaderentă și terminați la cuptor, 6 până la 8 minute. Întoarceți tigaia la foc, adăugați o altă tură de ulei de măsline extravirgin în tigaie și ciupercile și usturoiul. Gatiti ciupercile pana se intuneca si fragede, 5 pana la 6 minute, apoi adaugati sare si piper si 1 cana de pui pentru a degrada tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce ciupercile se gătesc, topiți untul la foc mediu într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați făină și gătiți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Bateți laptele și condimentați cu nucșoară, sare și piper. Reduceți sosul câteva minute pentru a se îngroșa puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Scurgeți cartofii și adăugați-i înapoi în oala caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați jumătate din sosul de lapte la cartofi cu prosciutto și restul de 1/2 cană de brânză, câteva mâini. Spargeți cartofii la consistența dorită și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
ProsciuttoProsciutto
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
10
Adăugați sosul de lapte rămas în ciuperci, amestecați brânza Gorgonzola pentru a se topi, apoi adăugați bulionul și combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
11
Serviți carnea cu Gorgonzola-sos de ciuperci deasupra și cartofi prosciutto alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12
Se serveste cu salata verde sau vin verde cufundat, reteta urmeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei și usturoi. Gatiti usturoiul cateva minute in timp ce tocati varza, apoi scoateti catelul. Manivela se încălzește o crestătură le adăuga verdeață pentru a le ofilesc în jos, 2-3 minute de cotitură este implicat aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Adăugați vin, sare și piper și reduceți focul la foc mic. Se amestecă verdele în vin 10 minute, se amestecă coaja, apoi se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Ingrediente

4creveți și cu venePiper negruPiper negru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet, câteva mâinipesmet, câteva mâini32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)10cremini (ciuperci pentru bebeluși portobello), sferturicremini (ciuperci pentru bebeluși portobello), sferturi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec1lingura. otet de vin rosuulei de prajit, de preferat canolaulei de prajit, de preferat canola22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală4crenguțesalvie proaspătă, feliată subțiresalvie proaspătă, feliată subțire1Mărar proaspăt, smulsusturoi, crăpat de pe pieleusturoi, crăpat de pe piele1Mărar proaspăt, smulsusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOGorgonzola, în funcție de cât de brânză îți placeGorgonzola, în funcție de cât de brânză îți place680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOkale curățat, 1 buchet mare, tăiat și tocatkale curățat, 1 buchet mare, tăiat și tocat2Bucăți de caramele Heath Barcoaja de lamaie, globul ocularcoaja de lamaie, globul ocular7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasă, globul ocularnucșoară proaspăt rasă, globul ocular22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaieiulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano ras-ReggianoParmigiano ras-Reggiano113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOprosciutto di Parma, tocat fin (puneți deli-ul să-l felieze la fel de gros ca slănina, mai degrabă decât să-l radeți)prosciutto di Parma, tocat fin (puneți deli-ul să-l felieze la fel de gros ca slănina, mai degrabă decât să-l radeți)3maricartofi russet, 2 1/4 la 2 1/2 lire sterline, decojite și tocatecartofi russet, 2 1/4 la 2 1/2 lire sterline, decojite și tocate4creveți și cu veneSareSare4creveți și cu veneSare și piperSare și piper
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista