Carne de vită și pâine de porumb învelită în frunze de banană

Carne de vită 'n Cornbread învelite în frunze de banane ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de banane, măsline, 2 linguri. kraft zesty pansament italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană, Pește învelit în frunze de banană cu Chile Rajas și Crema, și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Se încălzește pansamentul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați carne; gatiti 3 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional.
Adăugați pasta de roșii, stafidele și măslinele; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 10 min. sau până când lichidul este absorbit, amestecând ocazional.
Între timp, pregătiți aluatul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor de pe pachet; pus deoparte.
Tăiați șase pătrate de 10 inci din frunze de banană; rezervați garnituri pentru utilizare ulterioară. Ținând 1 din frunzele de banană cu clești, treceți rapid frunza peste arzătorul cu gaz la foc mediu de mai multe ori până când este flexibil. (Nu supraîncălziți frunza sau va deveni fragilă.)
Răspândiți aproximativ 1/4 cană din aluatul de brioșă de porumb în pătrat de 3 inci în centrul părții netede a frunzei de banană; deasupra cu aproximativ 1/3 cană din amestecul de carne. Îndoiți părțile laterale și capetele frunzei pentru a închide complet umplutura. Repetați pentru a face șase pachete. Legați fiecare pachet cu o bandă subțire din garniturile de frunze de banană.
Așezați pe raft în tava de copt de 15x10x1 inci.
Coaceți 20 min. sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centre iese curată. Se răcește 5 min.