Carne de vită și pâine de porumb învelită în frunze de banană

Carne de vită și pâine de porumb învelită în frunze de banană
Carne de vită 'n Cornbread învelite în frunze de banane ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de banane, măsline, 2 linguri. kraft zesty pansament italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană, Pește învelit în frunze de banană cu Chile Rajas și Crema, și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se încălzește pansamentul în tigaie medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați carne; gatiti 3 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați pasta de roșii, stafidele și măslinele; se amestecă bine. Reduceți căldura la mediu; se fierbe 10 min. sau până când lichidul este absorbit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Între timp, pregătiți aluatul de brioșe de porumb conform instrucțiunilor de pe pachet; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Tăiați șase pătrate de 10 inci din frunze de banană; rezervați garnituri pentru utilizare ulterioară. Ținând 1 din frunzele de banană cu clești, treceți rapid frunza peste arzătorul cu gaz la foc mediu de mai multe ori până când este flexibil. (Nu supraîncălziți frunza sau va deveni fragilă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Răspândiți aproximativ 1/4 cană din aluatul de brioșă de porumb în pătrat de 3 inci în centrul părții netede a frunzei de banană; deasupra cu aproximativ 1/3 cană din amestecul de carne. Îndoiți părțile laterale și capetele frunzei pentru a închide complet umplutura. Repetați pentru a face șase pachete. Legați fiecare pachet cu o bandă subțire din garniturile de frunze de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Așezați pe raft în tava de copt de 15x10x1 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți 20 min. sau până când scobitoarea din lemn introdusă în centre iese curată. Se răcește 5 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește cu smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista