Carne de vită și pepene verde

Carne de vită și pepene verde
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită și pepene verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți apă, ceapă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună primele 6 ingrediente și 1 lingură. vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
2
Lăsați să stea 30 de minute. Între timp, amestecați împreună apă fierbinte, hoisin și 1 lingură rămasă. vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
ApăApă
VinVin
3
Scoateți carnea de vită din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
4
Se presară sare și piper negru; gatiti jumatate de vita in 1 1/2 lingurita. ulei de canola fierbinte într-o tigaie mare la foc mare, fără a amesteca, 45 de secunde sau până se rumenesc; întoarceți carnea de vită și gătiți 30 de secunde sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați pe o farfurie caldă. Repetați cu restul de 1 1/2 linguriță. ulei și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se amestecă ceapa în 1 lingură rămasă. ulei de canola fierbinte în tigaie la foc mediu-mare 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați mazăre de zahăr, ghimbir și ardei roșu zdrobit; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
GhimbirGhimbir
8
Adăugați amestecul de carne de vită și hoisin; se prăjește 1 minut sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Carne De VităCarne De Vită
9
Se ia de pe foc. Se amestecă pepene verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
10
Adăugați sare, piper negru și piper roșu după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
SareSare
11
Serviți imediat cu orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert

Echipamente

DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista