Carne de vită și orz cu aragaz lent

Carne de vită și orz cu aragaz lent
Carnea de vită și orzul cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 533 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea și piperul kosher, bulionul de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de vită și orz cu aragaz lent, Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită, orzul, ciupercile, țelina, morcovii, prazul, cimbrul, bulionul de vită și sosul de soia într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OrzOrz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați 1 cană de apă, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți și gătiți pe jos, netulburat, 8 ore. Descoperiți și degresați orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați carnea de vită pe o tăietură, lăsați-o să se răcească ușor și feliați-o sau tăiați-o manual în bucăți de mărimea mușcăturii. Subțiați amestecul de legume-orz în aragazul lent cu puțină apă, dacă doriți. Împărțiți între boluri puțin adânci și acoperiți cu carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
OrzOrz
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Serviți cu hrean, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista