Carnea de vită și orzul cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 533 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea și piperul kosher, bulionul de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de vită și orz cu aragaz lent, Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de vită, orzul, ciupercile, țelina, morcovii, prazul, cimbrul, bulionul de vită și sosul de soia într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoi
Orz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați 1 cană de apă, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți și gătiți pe jos, netulburat, 8 ore. Descoperiți și degresați orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
3
Transferați carnea de vită pe o tăietură, lăsați-o să se răcească ușor și feliați-o sau tăiați-o manual în bucăți de mărimea mușcăturii. Subțiați amestecul de legume-orz în aragazul lent cu puțină apă, dacă doriți. Împărțiți între boluri puțin adânci și acoperiți cu carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orz
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat