Carne de vită și orz cu aragaz lent
Carnea de vită și orzul cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 533 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați prazul, sarea și piperul kosher, bulionul de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Carne de vită și orz cu aragaz lent, Supă De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită, orzul, ciupercile, țelina, morcovii, prazul, cimbrul, bulionul de vită și sosul de soia într-un aragaz lent.
Adăugați 1 cană de apă, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți și gătiți pe jos, netulburat, 8 ore. Descoperiți și degresați orice exces de grăsime.
Transferați carnea de vită pe o tăietură, lăsați-o să se răcească ușor și feliați-o sau tăiați-o manual în bucăți de mărimea mușcăturii. Subțiați amestecul de legume-orz în aragazul lent cu puțină apă, dacă doriți. Împărțiți între boluri puțin adânci și acoperiți cu carnea de vită.
Serviți cu hrean, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos