Carne de vită și orez Potpuriu este un fără gluten felul principal. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 676 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți brânză mozzarella, piper măcinat, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Carne de vită și orez sălbatic, Broccoli și orez brun orez Potpuriu, și Orez Potpuriu.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă apă și orez. Condimentează cu bulion de vită și piper negru. Se fierbe 25 până la 30 de minute sau până când apa este absorbită. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și ardeii verzi. Fierbeți încă 10 minute, până când ardeiul verde este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper