Carne de vită și legume Kebab
Carne de vită și legume Kebab este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, cimbru, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Kebaburi de vită și legume la grătar, Carne de vită și legume shish Kebabs, și Kebaburi de vită și legume la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți primele 5 ingrediente în mod egal între 4 frigarui (12 inci) și presărați sare, cimbru și piper negru.
Așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; stropiți kebab-urile cu ulei.
Se fierbe 10 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se o dată.