Carne de vită și legume Kebab

Carne de vită și legume Kebab
Carne de vită și legume Kebab este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 199 calorii. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, cimbru, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Kebaburi de vită și legume la grătar, Carne de vită și legume shish Kebabs, și Kebaburi de vită și legume la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Împărțiți primele 5 ingrediente în mod egal între 4 frigarui (12 inci) și presărați sare, cimbru și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Așezați pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; stropiți kebab-urile cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Se fierbe 10 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-se o dată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista