Carne de vită și fasole neagră Sliders
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Glisoarele de vită și fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 629 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, sare și piper kosher, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră și edamame Sliders, Glisoare de fasole neagră și ciuperci, și Glisoare de fasole neagră cu maioneză de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul. Într-un castron mediu, zdrobiți fasolea neagră, 1 lingură de ulei de măsline și praf de usturoi cu o mașină de tocat cartofi sau furculiță până când este foarte cremoasă. Amestecați ușor amestecul de fasole neagră cu carnea de vită măcinată. Condimentează amestecul liberal cu sare și piper. Împărțiți amestecul în 8 bucăți subțiri porționate în mod egal. Folosind o perie de patiserie, înveliți ușor exteriorul tortelor cu muștar. Ungeți ușor grătarul cu uleiul și așezați burgerii pe grătarul fierbinte. Gatiti burgerii pana se formeaza o crusta aurie, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte. Feliați mini chiflele în jumătate și ungeți cu uleiul rămas.
Așezați chiflele pe grătar până când sunt prăjite frumos cu urme de grătar.
Serviți glisoarele de pe chiflele de hamburger prăjite, acoperite cu salată de varză crocantă la grătar.
Așezați panele de varză pe o foaie de copt și stropiți cu uleiul vegetal pe ambele părți.
Se presară cu zahăr, sare și piper, apoi se aruncă pentru a acoperi. Grătați varza timp de 4 minute pe fiecare parte, sau 8 minute în total, întorcându-se o dată sau până când marginile încep să se ofilească, dar cea mai mare parte a varzei rămâne crocantă.
Scoateți varza de pe grătar și lăsați să se răcească câteva minute. Între timp, faceți vinaigreta într-un bol mediu amestecând coaja de portocală, muștarul Dijon și sucul de portocale cu uleiul de măsline până când se emulsionează.
Adăugați sare și piper, după gust. Se toacă varza la grătar, se scoate miezul și se pune în bol cu pansamentul.
Adăugați pătrunjelul și ceapa verde și aruncați pentru a acoperi.