Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Glisoarele de vită și fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 629 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, sare și piper kosher, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fasole neagră și edamame Sliders, Glisoare de fasole neagră și ciuperci, și Glisoare de fasole neagră cu maioneză de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul. Într-un castron mediu, zdrobiți fasolea neagră, 1 lingură de ulei de măsline și praf de usturoi cu o mașină de tocat cartofi sau furculiță până când este foarte cremoasă. Amestecați ușor amestecul de fasole neagră cu carnea de vită măcinată. Condimentează amestecul liberal cu sare și piper. Împărțiți amestecul în 8 bucăți subțiri porționate în mod egal. Folosind o perie de patiserie, înveliți ușor exteriorul tortelor cu muștar. Ungeți ușor grătarul cu uleiul și așezați burgerii pe grătarul fierbinte. Gatiti burgerii pana se formeaza o crusta aurie, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte. Feliați mini chiflele în jumătate și ungeți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Slider Chifle
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Perie De Patiserie
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați chiflele pe grătar până când sunt prăjite frumos cu urme de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Serviți glisoarele de pe chiflele de hamburger prăjite, acoperite cu salată de varză crocantă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger Bun
5
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați panele de varză pe o foaie de copt și stropiți cu uleiul vegetal pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Se presară cu zahăr, sare și piper, apoi se aruncă pentru a acoperi. Grătați varza timp de 4 minute pe fiecare parte, sau 8 minute în total, întorcându-se o dată sau până când marginile încep să se ofilească, dar cea mai mare parte a varzei rămâne crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți varza de pe grătar și lăsați să se răcească câteva minute. Între timp, faceți vinaigreta într-un bol mediu amestecând coaja de portocală, muștarul Dijon și sucul de portocale cu uleiul de măsline până când se emulsionează.