Carne de vită și ciuperci sălbatice
Carnea de vită și ciupercile sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 647 calorii, 54g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cimbru, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Cu Ciuperci Sălbatice, Carne de vită fiartă cu ceapă roșie și ciuperci sălbatice, și Carne de vită arsă cu ciuperci sălbatice și balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu-mare. Condimentați carnea de vită cu kosersalt; gatiti, intorcand, pana se rumeneste pe toate partile,aproximativ 15 minute.
Transferați carnea de vită pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri de ulei în oală.
Adaugăceapa, usturoiul, crenguta de cimbru si frunza de dafin.Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa este de aurmaro și moale, 10-15 minute.
Scoateți oala de pe foc și adăugați vin. Întoarceți oala lacăldură, aduceți la fierbere și fierbeți până când vinuleste redus la jumătate, aproximativ 3 minute.
Întoarceți carnea de vită în oală; adăugați bulion. Aduceți toa fierbe; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor până când carnea de vită este fragedă cu furculița, 5-6 ore.
Lăsați carnea de vită să se răcească în lichidul de gătitransferați la un vas de copt superficial. Strecurațilichid creț printr-o sită cu ochiuri fineînveliți carnea în vas. Acoperiți și răciți overnight.DO înainte: carnea de vită poate fi făcută cu 3 zileînainte. Păstrați la rece. Aruncați grăsimea de lasuprafața lichidului de fierbere înainte de a continua.
Tăiați carnea de vită în 4 bucăți; pus deoparte.
Transferați lichidul de fiert răcit într-o tigaie mare și aduceți la fierbere; gatiti pana se ingroasa siredus la 1 1/2 cani, 25-30 de minute. Gustși sos de sezon cu sare, dacă este necesar.
Adăugați carnea de vită în tigaie cu sos, acoperiți și gătiți la foc mediu-mic până când carnea de vită este încălzită,8-10 minute. Împărțiți carnea de vită între farfurii. Se pune sosul peste, deasupra cu ciuperci și se presară cu sare de mare fulgi.