Carne de vită și Bulgur-dovlecei umpluți

Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de vită și dovlecelul umplut cu Bulgur ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 244 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de chimen măcinat, bulgur, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de vită și Bulgur-dovlecei umpluți, Ardei umpluți cu carne de vită și grâu Bulgur, și Dovlecei Umpluți Cu Carne De Vită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați fiecare dovlecel în jumătate transversal. Folosind un baller de pepene galben, scoateți cu grijă carnea de dovlecel, lăsând intactă carnea de aproximativ 1/4 inch pe toate părțile și lăsând dovlecelul închis în partea de jos a fiecărei jumătăți. Rezervați carnea de dovlecel pentru o altă utilizare sau aruncați. Rezervați tuburi de dovlecei.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa de nisip, amestecând, până când sunt moi și translucide, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Adăugați carne de vită măcinată, chimen, coriandru și fulgi de ardei roșu și gătiți până când carnea este gata și nu mai este roz, 4 până la 5 minute.
Adăugați bulgur și roșii tăiate cubulețe și coacăze și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă nucile de pin și pătrunjelul.
Lăsați amestecul să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură mică sau mâini curate, umpleți ușor jumătățile de dovlecei cu amestec de carne de vită.
Așezați jumătățile de dovlecel într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci.
Combinați sucul de roșii rezervat, sosul de roșii și sarea și turnați peste dovlecei. Se acoperă bine cu folie și se introduce în cuptor.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor, descoperiți și rotiți dovlecelul. Acoperiți din nou, întoarceți vasul la cuptor și coaceți încă 20 până la 25 de minute, până când dovlecelul este gătit, dar încă ușor ferm.
Așezați 2 jumătăți de dovlecel pe o farfurie și serviți cu sos de roșii.