Carnea de vită și Broccoli cu sos de stridii este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 384 calorii. Un amestec de sos de stridii, orez, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cu sos de broccoli și stridii, Carne de vită Chilli cu broccoli și sos de stridii, și Carne de vită și Broccoli foarte Simple în sos de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente; se amestecă până se amestecă bine și se lasă deoparte.
2
Tăiați grăsimea din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Tăiați felii în benzi subțiri.
5
Combinați friptura, 1 lingură de amidon de porumb, 2 linguri de apă, 1 lingură de sos de soia și 2 lingurițe de zahăr într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează bine. Acoperiți și marinați în frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un wok sau o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Se adaugă amestecul de friptură; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Scoateți friptura din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei, ceapă verde și rădăcină de ghimbir; se amestecă la foc mediu-mare 30 de secunde. Se amestecă broccoli și 1/4 cană de apă; acoperiți și gătiți 3 minute. Întoarceți friptura în tigaie și amestecați amestecul de sos de stridii; se prăjește 2 minute sau până se îngroașă și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Sos De Stridii
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper