Carne de vită și Broccoli

Carne de vită și Broccoli
Carnea de vită și Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 616 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, frunze de dafin, carne de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Și Broccoli, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pasta de chile: tocați fin chilii (îndepărtați semințele dacă doriți să le reduceți puțin căldura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Presărați puțină sare de mare peste chilii de pe tăietor, apoi amestecați usturoiul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Se amestecă cu harrisa într-un recipient mic. Acoperiți și păstrați în frigider.
4
Pentru carnea de vită și broccoli: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță și adăugați puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați rabe de broccoli și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
6
Transferați rabe de broccoli într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se scurge bine și se usucă.
8
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie mare cu fundul rotunjit la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ceapa și ardeii grași și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați usturoiul, ghimbirul și 1 linguriță de pastă de chile și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Adăugați sherry. Se dizolvă amidonul de porumb într-o cantitate mică de stoc, apoi se adaugă în tigaie împreună cu stocul rămas. Se amestecă pentru a se îngroșa un minut, apoi se adaugă sosul hoisin, sosul de soia, rabe de broccoli și coaste scurte. Gatiti pana se incalzeste. (Dacă nu serviți imediat amestecul, răciți-l și apoi păstrați-l în frigider. Reîncălziți la foc mediu cu un strop de apă pentru a-l slăbi.) Înainte de servire, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
13
Serviți carnea de vită peste orez, cu pene de var și restul de pastă de chile pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Pană De VarPană De Var
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
14
Garnisiți cu scallions și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
15
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. aduceți coastele scurte la temperatura camerei. Se usucă coastele, apoi se presară din belșug cu sare și piper și se stropesc cu EVOO. Aranjați coastele pe o tigaie pentru broiler și prăjiți până se rumenesc bine, 12 până la 15 minute. Între timp, încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
YukonYukon
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Adăugați hamsiile și amestecați pentru a le topi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-Subţire-
17
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ceapa și bulbul de fenicul și condimentați cu piper. Se amestecă câteva minute pentru a dezvolta o culoare pe fundul tigaiei, apoi se adaugă pasta de roșii, stafidele și cuișoarele. Se amestecă un minut sau încă 2, apoi se adaugă vinul și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Adăugați coastele scurte în cuptorul olandez și amestecați pentru a acoperi cu sosul. Acoperiți și prăjiți la cuptor până când coastele sunt foarte fragede, 2 1/2 până la 2 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
19
Scoateți coastele pe un platou și acoperiți-le cu folie. Reduceți sosul cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
20
Adăugați coastele (pe sau de pe os) în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Ingrediente

3fileurila 4 fileuri de hamsiela 4 fileuri de hamsie2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboia de ardei iute, afumată dacă se poateboia de ardei iute, afumată dacă se poate10coaste scurte de carne de vită, tăiate de exces de grăsimecoaste scurte de carne de vită, tăiate de exces de grăsime1buchet marerabe de broccoli, tăiate și tăiate în bucăți de 2 incirabe de broccoli, tăiate și tăiate în bucăți de 2 inci2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez alb cu bob lung, orez de iasomie sau orez brunorez alb cu bob lung, orez de iasomie sau orez brun2sau 3 ardei cherry italieni sau ardei Fresno chilesau 3 ardei cherry italieni sau ardei Fresno chile4puțin dovlecel tocatScallions mărunțite și coriandru proaspat tocat sau patrunjel, pentru garnituraScallions mărunțite și coriandru proaspat tocat sau patrunjel, pentru garnitura2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei de gătit la temperaturi ridicate, cum ar fi uleiul de arahideulei de gătit la temperaturi ridicate, cum ar fi uleiul de arahide1parmezan rasmazăre congelatămazăre congelată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsherry uscatsherry uscat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamEVOO, plus mai mult pentru stropireEVOO, plus mai mult pentru stropire21 litru de lapte integral, la temperatura camereifenicul mare sau bulbi, tăiat în penefenicul mare sau bulbi, tăiat în pene12-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și rase2-inch bucată ghimbir proaspăt, decojite și rase12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocat foarte finusturoi, tocat foarte fin4cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat4puțin dovlecel tocatstafide aurii tocatestafide aurii tocate1pinchPrindeți cuișoare de pământPrindeți cuișoare de pământ4Crustă: firimituri de biscuiți grahamharissaharissa3Crustă: firimituri de biscuiți graham4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate1Zest de var, plus pene de var pentru servireZest de var, plus pene de var pentru servire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsos de soia, sos de soia cu sodiu redus sau tamarisos de soia, sos de soia cu sodiu redus sau tamari1ceapă, tăiată longitudinal și apoi feliatăceapă, tăiată longitudinal și apoi feliată2ceapa, se taie în pene cu capăt rădăcină atașatceapa, se taie în pene cu capăt rădăcină atașat1miciardei gras roșu, însămânțat, împărțit și apoi feliatardei gras roșu, însămânțat, împărțit și apoi feliat4puțin dovlecel tocatSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4puțin dovlecel tocatSare de mareSare de mare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire1sticlăNero d ' Avola sau alt vin roșu picantNero d ' Avola sau alt vin roșu picant
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista