Carnea de vită și Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 616 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, frunze de dafin, carne de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Și Broccoli, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru pasta de chile: tocați fin chilii (îndepărtați semințele dacă doriți să le reduceți puțin căldura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Presărați puțină sare de mare peste chilii de pe tăietor, apoi amestecați usturoiul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Se amestecă cu harrisa într-un recipient mic. Acoperiți și păstrați în frigider.
4
Pentru carnea de vită și broccoli: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță și adăugați puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați rabe de broccoli și gătiți timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
6
Transferați rabe de broccoli într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se scurge bine și se usucă.
8
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie mare cu fundul rotunjit la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ceapa și ardeii grași și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați usturoiul, ghimbirul și 1 linguriță de pastă de chile și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Adăugați sherry. Se dizolvă amidonul de porumb într-o cantitate mică de stoc, apoi se adaugă în tigaie împreună cu stocul rămas. Se amestecă pentru a se îngroșa un minut, apoi se adaugă sosul hoisin, sosul de soia, rabe de broccoli și coaste scurte. Gatiti pana se incalzeste. (Dacă nu serviți imediat amestecul, răciți-l și apoi păstrați-l în frigider. Reîncălziți la foc mediu cu un strop de apă pentru a-l slăbi.) Înainte de servire, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați coaja de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
13
Serviți carnea de vită peste orez, cu pene de var și restul de pastă de chile pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Chili
Pană De Var
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®
14
Garnisiți cu scallions și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal
15
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. aduceți coastele scurte la temperatura camerei. Se usucă coastele, apoi se presară din belșug cu sare și piper și se stropesc cu EVOO. Aranjați coastele pe o tigaie pentru broiler și prăjiți până se rumenesc bine, 12 până la 15 minute. Între timp, încălziți 2 linguri EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Yukon
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
16
Adăugați hamsiile și amestecați pentru a le topi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-
17
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ceapa și bulbul de fenicul și condimentați cu piper. Se amestecă câteva minute pentru a dezvolta o culoare pe fundul tigaiei, apoi se adaugă pasta de roșii, stafidele și cuișoarele. Se amestecă un minut sau încă 2, apoi se adaugă vinul și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bulb De Fenicul
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
18
Adăugați coastele scurte în cuptorul olandez și amestecați pentru a acoperi cu sosul. Acoperiți și prăjiți la cuptor până când coastele sunt foarte fragede, 2 1/2 până la 2 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
19
Scoateți coastele pe un platou și acoperiți-le cu folie. Reduceți sosul cu 10 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
20
Adăugați coastele (pe sau de pe os) în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)