Carne de vită și Avocado
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Carnea de vită și Avocado ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 674 calorii, 33g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,62 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați avocado Hass, lămâie de pană, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă, Paprikash De Vițel, și Vitel Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați avocado în jumătate în jur și în jos până la groapă. Răsuciți avocado pentru a separa jumătățile. Loviți groapa cu cuțitul pentru a o scoate. Scoateți avocado din fiecare jumătate de piele cu o lingură mare. Feliați avocado și strecurați puțin suc de lămâie pe el pentru a întârzia rumenirea. Rezervați avocado.
Condimentează scoicile de vițel cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin și untul într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu.
Adăugați carnea de vită și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți vițelul pe un platou sau pe plăci individuale.
Adăugați vermut sau vin în tigaie și degresați-l, ridicând orice culoare sau bucăți de vițel.
Adăugați smântână și amestecați-o. Opriți focul și lăsați crema să buleze 1 minut. Aranjați avocado pe scoici de vițel. Legați carnea și avocado cu sos și garnisiți cu o stropire generoasă de cimbru tocat sau arpagic.