Carne De Vită Și Ardei Roșu
Această rețetă face 50 de porții cu 49 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oțet balsamic heinz, pătrunjel, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și ardei, Carne de vită și ardei gras, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente până se amestecă; se toarnă peste carne într-un vas superficial. La frigider 30 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu. Filetați carnea și ardeii alternativ pe 8 frigarui. Grătar 5 până la 7 min. sau până când carnea este gata și ardeii sunt crocanți-fragezi, întorcându-se ocazional.
Combinați ingredientele rămase.