Carne de vită înăbușită în stil Indian cu Chili
Rețeta de carne de vită înăbușită în stil Indian cu Chili este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 5,16 USD pe porție. Acest fel principal are 485 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați mușchi, pudră de turmeric, oțet de malț și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Kebab de vită în stil Indian cu sos de coriandru, Carne de vită fiartă în stil Sichuan cu Chili, și Salsa Verde Ranch Stil Carne De Vită Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carnea de vită într-un castron mare cu 1 lingură de sare și 1/2 lingură de piper. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare cu capac, la foc mediu, până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi, ghimbir, ardei iute , roșii și amestecați energic până se parfumează, aproximativ 3 minute.
Adăugați turmeric, 1/2 lingură de piper și chimen măcinat. Gatiti, amestecand continuu, pana cand parfumul si uleiul este nuantat galben cu condimentele, aproximativ 3 minute.
Mutați amestecul de ceapă pe o parte a tigaiei și adăugați carnea de vită pe partea curățată. Carne de vită brună pe ambele părți. Aproximativ 5 minute. Se amestecă și se amestecă ceapa și carnea de vită împreună.
Adăugați oțet de malț. Se amestecă. Acoperiți tigaia cu capacul. Reduceți căldura la minim și lăsați carnea de vită să gătească în sucurile sale până când este gătită, aproximativ 25 de minute.
Se servește fierbinte cu pâine și cartofi prăjiți pentru a absorbi sosul.