Carnea de vită în stil asiatic Slow-Cooker ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mazăre de zăpadă, ulei, friptură de lamă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent În Stil Asiatic Tras Carne De Porc, Aragaz lent în stil asiatic tocană cu coaste scurte, și Aragaz lent Carne de vită asiatică cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați ceapa, păstrând separat fundul alb feliat și blaturile verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional și adăugând usturoi în ultimul moment. Se amestecă sosul teriyaki, ardeii grași, ardeiul zdrobit și feliile de ceapă albă.