Carne De Vită În Stil Asiatic Cu Aragaz Lent

Carne De Vită În Stil Asiatic Cu Aragaz Lent
Carnea de vită în stil asiatic Slow-Cooker ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.16 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mazăre de zăpadă, ulei, friptură de lamă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent În Stil Asiatic Tras Carne De Porc, Aragaz lent în stil asiatic tocană cu coaste scurte, și Aragaz lent Carne de vită asiatică cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați ceapa, păstrând separat fundul alb feliat și blaturile verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional și adăugând usturoi în ultimul moment. Se amestecă sosul teriyaki, ardeii grași, ardeiul zdrobit și feliile de ceapă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceapă AlbăCeapă Albă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă în aragaz lent pulverizat cu spray de gătit; se acoperă cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Gatiti la 5 pana la 6 ore (sau la 3 pana la 4 ore).
6
Amestecați amidonul de porumb și pansamentul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
7
Adăugați la aragazul lent împreună cu mazărea de zăpadă și nucile; se amestecă. Bucătar, neacoperit, 10 min. sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Se servește peste orez, acoperit cu felii de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista