Carne De Vită Yakitori

Carne De Vită Yakitori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați Yakitori de vită. Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 73 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Carne De Vită Yakitori, Filet De Vită Yakitori, și Petrecere la grătar în stil japonez: pui Yakitori, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și Susan ars Ahi.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, combinați mirinul, sosul de soia, bulionul de pui, ghimbirul și usturoiul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se toarnă marinada într-un vas superficial suficient de mare pentru a ține carnea și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Tăiați carnea de vită în pătrate de 24 (1 inch) de aproximativ 1/2 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați carnea de vită în marinada răcită, amestecați pentru a acoperi uniform și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Tăiați ceapa verde tăiată în treimi. Înmuiați frigarui de bambus de 12 (4 până la 6 inci) în apă timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Preîncălziți un grătar în aer liber.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Filetați 2 bucăți de carne de vită și ceapă verde, alternând, pe un capăt al fiecărei frigărui. Grătiți frigăruile până când carnea se rumeneste frumos și doar puțin roz în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați frigăruile pe o farfurie sau un platou mic și presărați semințele de susan. Așezați farfuria pe o tavă de încălzire pentru a vă încălzi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Marinati carnea de vita pana la 8 ore, la frigider. Cel mai bine este să frigeți carnea și grătarul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista