Carne de vită tăiată pe pâine prăjită
Carne de vită ciobit pe pâine prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 1093 calorii, 20g de proteine, și 109G de grăsime. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paprika, piper, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine prăjită ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară pâine prăjită înghețată {lactate} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Carne de vită tăiată pe pâine prăjită, Cremă de carne de vită pe pâine prăjită (S. O. S.), și Carne de vită și ceapă cioplită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt și adăugați făina. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul incepe sa transforme o culoare maro deschis, aproximativ 4 minute.
Într-o cratiță mare, topiți restul de 2 linguri de unt. Gatiti usturoiul, rozmarinul si urechile pana cand urechile sunt translucide.
Adăugați crema și aduceți la fierbere.
Adăugați amestecul de unt-făină, reduceți focul și fierbeți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional.
Se adaugă sarea și piperul și se strecoară.
Pentru fiecare porție, încălziți 1 cană de sos la foc mic, adăugați 2 uncii de carne de vită ciobită și aduceți la fierbere.
Se toarnă amestecul peste două-trei felii de pâine prăjită și se ornează cu pătrunjel și boia de ardei.