Carne de vită tocată Wellington
Carne de vită tocată Wellington ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 755 calorii, 30g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 317 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ketchup de roșii, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 83%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curry De Vită Tocată, Murtabak cu carne de vită tocată, și Cizmar de vită tocată.
Instrucțiuni
Se amestecă carnea de vită cu ketchup-ul, 3 ouă, condimente și 100 ml apă într-un mixer de masă timp de 5 minute sau se strecoară și se strecoară cu mâinile într-un castron.
Se amestecă ceapa, jumătate de usturoi și ierburi.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Apăsați carnea într-o formă de cârnați de aproximativ 30cm x 10cm pe o tavă de copt. Gatiti 20 de minute apoi scoateti si lasati sa se raceasca.
Încălziți untul într-o tigaie la foc mare, adăugați ciupercile și gătiți timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul rămas și gătiți încă 2 minute, turnând excesul de apă din ciuperci.
Rulați patiseria într-un dreptunghi suficient de mare pentru a înfășura carnea de vită. Bateți oul rămas cu puțină apă și periați peste patiserie.
Întindeți amestecul de ciuperci într-o fâșie de mărimea pâinii de carne de-a lungul mijlocului patiseriei. Așezați carnea deasupra, apoi tăiați patiseria pe ambele părți în fâșii din carne spre exterior. Încrucișați-le peste carne pentru a le închide și a le băga sub capete.
Ungeți cu mai mult ou, apoi puneți-l pe o tavă și gătiți timp de 40 de minute, acoperind după 30 de minute dacă se rumenesc prea mult.