Carne de vită tocată cu varză creț bogată în calciu (fără ouă, fără Gluten, fără nuci, fără soia)

Carnea de vită tocată cu varză creț bogată în calciu (fără ouă, fără Gluten, fără nuci, fără soia) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 356 calorii, 18g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole oz tin aduki, usturoi, kale cret și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Cookie-uri fără totul (fără lactate, fără gluten, fără ouă, fără nuci și fără zahăr) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti usor cateva minute apoi adaugati morcovii, piperul, ardeii iute si ciupercile.Continuați să gătiți încă câteva minute fără a arde.
Adăugați țelina, cimbru și carnea de vită. Din nou, amestecați bine și continuați să gătiți încă câteva minute.În cele din urmă, adăugați roșiile, vinul și Marsala și câteva condimente. Se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul și se fierbe ușor timp de 40 de minute.
Adăugați fasolea aduki și varza, amestecați bine și gătiți încă 10 minute sau până când varza este gătită.
Se servește cu cartofi copți și o altă legumă verde.