Carne De Vită Thailandeză

Carne De Vită Thailandeză
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită Thailandeză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,45 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun ferm, semințe de coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Salată De Vită Thailandeză, Salată De Vită Thailandeză, și Carne De Vită Cu Busuioc Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura de flanc în congelator timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
2
Bateți coriandrul, zahărul brun, sosul de soia, sucul de lămâie, usturoiul și ghimbirul măcinat împreună într-un bol până când marinada este bine combinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scoateți friptura din congelator și feliați subțire peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Puneți friptura într-un castron mare, turnați marinata peste friptură și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul și marinați la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului. Linia de jos a unei tigaie broiler cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Așezați felii de friptură într-un singur strat pe raftul tigaiei de broiler pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Gătiti în broilerul preîncălzit, perindând ocazional cu marinată, până când friptura atinge coacerea dorită, 1 până la 2 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista