Carne De Vită Teriyaki

Carne De Vită Teriyaki
Carnea de vită Teriyaki ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 298 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sake, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Teriyaki, Carne De Vită Teriyaki, și Carne De Vită Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sosul de soia, mirin, sake, zahăr, scallions, ghimbir, usturoi și 2 lingurițe de ulei de susan. Se aduce la fierbere la foc moderat și se fierbe până se reduce la 1 1/4 căni, 8 până la 10 minute. Se strecoară sosul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți friptura cu restul de 1 lingură de ulei de susan și condimentați generos cu sare și piper. Grătiți sau prăjiți friptura, ungând cu o parte din sos, timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi feliați subțire friptura pe diagonală și serviți cu pachetele de cartofi dulci. Treceți sosul rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista