Carne De Vită Stroganoff

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff de vită. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 344 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, tăiței de ou, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până scăzut de grăsime smântână ai putea urma acest curs principal cu Tort Alimentar Înger ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiunea De Carne De Vită Măcinată, și Carne De Vită Stroganoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci.
Puneți friptura și următoarele 8 Ingrediente (deși usturoiul) într-un aragaz lent electric de 3 litri; amestecați bine.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Puneți făina într-un castron mic; adăugați treptat bulion, amestecând cu un bici până se amestecă.
Adăugați amestecul de bulion la aragazul lent; se amestecă bine. Se acoperă cu capac; gatiti la foc mare setarea 1 oră. Reduceți la setarea la foc mic și gătiți 7 până la 8 ore sau până când friptura este fragedă. Opriți aragazul lent; scoateți capacul.
Lasă-l pe stroganoff să stea 10 minute. Se amestecă smântâna.
Serviți stroganoff peste tăiței.