Carne de vită sau marinată de pui

Carne de vită sau marinată de pui
Marinada de vită sau de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de marinată. O porție conține 280 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, ulei vegetal, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Marinata Fajita de vita sau pui, Marinada franceză de lavandă Auberge pentru carne de vită, miel sau pui, și Marinada De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați sos de soia, miere, oțet alb distilat, praf de usturoi, ghimbir măcinat, ulei vegetal, ceapă verde și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Ulei VegetalUlei Vegetal
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați carnea dorită în marinată. Marinați la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista