Carne De Vită Portugheză-Cacoila
Portugheză carne de vită - Cacoila ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 42G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, carne de tocană de vită, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Ca centicoila / Portugheză tocană de vită din Pico, Cacoila Portugheză Picantă Gătită Lent, și Cod Portughez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de vită și puneți-o într-un castron mare.
Se toarnă suc de portocale, vin, ulei și sos de piper. Condimentează cu frunze de dafin, usturoi, boia de ardei, ienibahar, sare și piper.
Se amestecă, pentru a acoperi carnea de vită. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Încălziți o tigaie grea la foc mediu. Gatiti carnea de vita si marinata pana cand carnea de vita se macina usor, aproximativ 1 ora.
Adăugați apă după cum este necesar.