Carne De Vită Nacho Caserola
Caserola de vită Nacho necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 680 calorii, 29G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Toamna. Un amestec de sos cremos de salată, brânză colby, salsa groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Nacho Caserola, Carne de vită și cartofi Nacho caserola, și Nacho Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se rumeneasca, pana se rumeneste uniform.
Se ia de pe foc și se amestecă salsa, porumbul, maioneza și pudra de chili în carnea de vită. Într-o caserolă de 2 litri, stratificați amestecul de carne de vită măcinată, chipsuri de tortilla și brânză de două ori, terminând cu brânză deasupra.
Coaceți timp de 20 de minute neacoperite în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și vasul este bine încălzit.