Carne De Vită Nacho Caserola

Carne De Vită Nacho Caserola
Caserola de vită Nacho necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 680 calorii, 29G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Toamna. Un amestec de sos cremos de salată, brânză colby, salsa groasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Nacho Caserola, Carne de vită și cartofi Nacho caserola, și Nacho Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand sa se rumeneasca, pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți grăsimea.
4
Se ia de pe foc și se amestecă salsa, porumbul, maioneza și pudra de chili în carnea de vită. Într-o caserolă de 2 litri, stratificați amestecul de carne de vită măcinată, chipsuri de tortilla și brânză de două ori, terminând cu brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Praf De ChiliPraf De Chili
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
MaionezăMaioneză
BrânzăBrânză
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Coaceți timp de 20 de minute neacoperite în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și vasul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista