Carne de vită mărunțită cu sos Tomatillo
Carnea de vită mărunțită cu sos Tomatillo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 62 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți frunze de dafin, căței de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de vită mărunțită în sos creol (Ropa Vieja), Fileuri de muschi de vita cu Shiitakes in Morita Chile si sos Tomatillo, și Pui mărunțit și Tacos Tomatillo cu Queso Fresco.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați tomatillos și următoarele 3 ingrediente; se sotează 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Pulse tomatillo amestec, cilantro și 1/4 linguriță sare într-un robot de bucătărie până se toacă grosier.
Transferați într-un castron mediu. Pune deoparte.
Combinați friptura de fustă, restul de 4 ingrediente și apa pentru a acoperi într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră și 45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Îndepărtați friptura într-un castron mediu, aruncând ceapa și condimentele. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați carnea. Se amestecă sosul tomatillo.
Se servește cu Sope proaspete.
Sfat: puteți înlocui friptura de flanc cu friptura de fustă. Gatiti 2 1/2 ore sau pana cand se inmoaie.