Carne De Vită Murată În Stil New England

Carne De Vită Murată În Stil New England
Carnea de vită murată în stil New England ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 475 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de morcov, fructe de ienupăr, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați New England-Stil, Dip De Scoici În Stil New England, și New England Style Chowder pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de apă, boabe de piper și următoarele 6 ingrediente (boabe de piper prin usturoi) într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Se toarnă într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați restul de 6 căni de apă, sare și zahăr, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
5
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Adăugați gheață și piept; sigiliu. Refrigerați 3 zile, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
7
Scoateți pieptul din pungă și aruncați saramura. Pat piept uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Așezați pieptul într-un vas mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; spumă degresată de la suprafață. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 1/2 până la 3 ore sau până când pieptul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți pieptul din tigaie; păstrați cald. Rezervați lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați morcovi, varză, cartofi și ceapă în lichidul de gătit rezervat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista