Carne De Vită Lombardi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lombardi de vită. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 413 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți tăiței de ou conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, presărați carne de vită măcinată cu 1 1/4 linguriță. sare și condimente italiene. Gătiți carnea de vită într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, 5 până la 6 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Se amestecă pasta de roșii și se fierbe 2 minute; se amestecă roșiile, 1/2 cană de apă și restul de 1/4 linguriță. sare; reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 8 minute.
Brânză cremă cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 20 de secunde. Se amestecă smântâna și ceapa verde. Se amestecă amestecul de brânză cremă în tăiței fierți fierbinți.
Așezați amestecul de tăiței în fundul unui vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se acoperă cu amestec de carne de vită; se presară cu brânză italiană mărunțită.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Notă: pentru a ușura, înlocuiți smântâna cu conținut scăzut de grăsimi sau fără grăsimi și brânza cu conținut redus de grăsimi 2%.