Carne de vită la grătar cu piure de cartofi și cremă Chipotle

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită la grătar cu piure de cartofi și cremă Chipotle ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 678 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, la 3 ardei chipotle în sos adobo, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Chipotle Piure De Cartofi Dulci, Chipotle Piure De Cartofi Dulci, și Chipotle Piure De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Bacsis: ardeii Chipotle picante pot fi găsiți în secțiunea de alimente mexicane din magazinele alimentare mai mari.
Scoateți aproximativ jumătate din semințe din ardei, dacă doriți. Ardei puri sau tocați. Se amestecă ardeii, maioneza și mierea până se amestecă.
Carne de vită la grătar, acoperită cu capac la grătar, la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, ungând cu 1 lingură amestec de ardei chipotle. Întoarceți carnea de vită și grătiți încă 8 până la 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 140, ungând cu 1 lingură de amestec de ardei chipotle.
Scoateți carnea de vită pe o tăietură și lăsați să stea 8 minute înainte de feliere.
Piure de cartofi cu microunde conform instrucțiunilor pachetului, amestecând în 3 linguri amestec chipotle ultimele 3 minute de gătit. Se amestecă sare și piper după gust. Puneți cartofii în centrul unui platou de servire. Aranjați felii de vită în jurul cartofilor.
Stropiți cartofii și carnea de vită cu amestecul de ardei chipotle rămas.