Carne de vită la grătar cu aragaz lent, cu salată cremoasă pe biscuiți cu brânză-usturoi

Slow-Cooker BBQ Beef cu Slaw cremos pe biscuiți cu brânză-usturoi este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 426 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 554 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, Pui cremos cu aragaz lent cu biscuiți, și Slow Cooker BBQ tras carne de porc.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Puneți carnea de vită în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar și berea; se toarnă peste carne de vită. Capac; gatiti la foc mic 8-10 ore sau pana cand carnea de vita este frageda.
Între timp, într-un castron mare, amestecați iaurtul, maioneza, zahărul, oțetul și sarea până se omogenizează. Se amestecă varza și ceapa verde. Capac; la frigider până când este gata de servit.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe scândură. Tăiați carnea de vită cu 2 furculițe; reveniți la aragazul lent pentru a vă încălzi.
Încălziți cuptorul la 232°.faceți și coaceți biscuiți conform instrucțiunilor de pe pungi, făcând 8 biscuiți pe pachet.
Pentru a servi, împărțiți biscuiții în jumătate. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită peste fiecare biscuit; se acoperă cu aproximativ 3 linguri de salată de varză.