Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent
Slow Cooker gratar Carne de vită este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână friptură de chuck, zahăr brun, pudră de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru aragaz lent nu Fail gratar Carne de vită, Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, și Fasole și carne de vită pentru grătar cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Frecați făina în friptură.
Puneți friptura în partea de jos a aragazului lent.
Se toarnă sosul de roșii, ceapa, zahărul brun, bulionul, pudra de chili, usturoiul și pudra de muștar.
Acoperiți aragazul lent și gătiți la setare ridicată timp de 8 ore sau la setare scăzută timp de 14 până la 16 ore.